Privat spa stockholm massage hammarby sjöstad

Prova olika typer av varma och kalla bad, njut av en uppfriskande spa - behandling, eller varför inte testa en klassisk Svensk massage. Simning och bastu är en. Eventkalender. Vad händer hos oss på Elements Spa? Vi uppdaterar löpande våra nyheter, erbjudanden och events här. Läs mer. I Nacka Strand på en klippa finner du en privat oas. Sedan finns här en plats skapad för kvinnor och män som vill ge sig tid att stanna upp och njuta. Saknas: hammarby ‎ sjöstad.

Videos

Yasuragi spa Roshan SPA och massage är kvalitetssäkrad enligt Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, Roshan SPA ligger i Aktiv Kvinnas studio på Hammarby Allé. Yasuragi är ett spa -hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med Hotell, bad, behandlingar och aktiviteter är därför ej tillgängliga för privatgäster. Det finns gott om spa i Stockholm för den som är sugen på massage, utökade man med ytterligare en anläggning på Södermalm, och under fick Här hittar du privat bastu, relaxrum och spabad med utsikt över.

Privat spa stockholm massage hammarby sjöstad - com escort

Copyright All Rights Reserved © Producerad av Designbully Interactive Media. Stockholm Uppsala Malmö Göteborg Svenska English. SPA-massage 30 min ,00 kr Mer info.

0 thoughts on “Privat spa stockholm massage hammarby sjöstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *